Anmäl intresse som vikarie inom förskola

Här kan du anmäla ditt intresse för att jobba som vikarie inom förskola i Enköpings kommun. Vi tar inte emot vikarier under sommaren.

Behörighetskrav

För att vikariera i våra förskolor måste vara 18 år och ha arbetstillstånd i Sverige. Det är viktigt att du kan läsa och tala svenska.

Både du som har relevant utbildning och du som sakanar utbildning kan söka till oss. Det är en fördel om du har bil och körkort då många av våra förskolor ligger i kransorterna.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. I arbetet kommer du att vara på olika förskolor och öppna förskolor. Under kortare perioder kan du ingå i flera arbetslag. Därför är en viktig egenskap hos dig att du har lätt för att samarbeta med andra.

Skicka in intresseanmälan

Här kan du anmäla ditt intresse till vikarieförmedlingen för förskola och öppen förskola i Enköpings kommun. Du måste ha ett utdrag från polisens belastningsregister som gäller för förskola och skola som inte är äldre en ett år för att få jobba hos oss.

Ett registerutdrag beställer du enkelt från polisen.


Utbildning * (obligatorisk)
Utbildning


Vilket gymnasieprogram går/gick du? * (obligatorisk)
Vilket gymnasieprogram går/gick du?

Har du någon tidigare arbetslivserfarenhet inom förskola? * (obligatorisk)
Har du någon tidigare arbetslivserfarenhet inom förskola?Har du annan arbetslivserfarenhet?  * (obligatorisk)
Har du annan arbetslivserfarenhet?Har du körkort? * (obligatorisk)
Har du körkort?


Har du tillgång till bil? * (obligatorisk)
Har du tillgång till bil?

För att få arbeta i vikarieförmedlingen vill vi komma i kontakt med två personer som känner dig och kan berätta vem du är. Ange två referenser med namn, telefonnummer och hur ni känner varandra.

Hantering av person­uppgifter

Du behöver fylla i uppgifterna i blanketten för att vi ska kunna ta ställning till din spontanansökan om arbete hos utbildningsförvaltningen. Uppgifterna sparas tills vi behandlat din ansökan.

När du fyller i uppgifterna i detta formulär passerar uppgifterna leverantören av vårt webbpubliceringssystem

Ansvarig för hanteringen av personuppgifterna är utbildnings- och arbetsmarkandsnämnden. Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter hanteras.

För mer information, gå in på vår hemsida enkoping.se/personuppgifter.

Vid anställning blir det aktuellt att begära utdrag ur polisens belastningsregister.