Vaccinationslokaler stängs stegvis

Publicerad

Nu börjar Region Uppsala avveckla de särskilda lokalerna som används för storskalig vaccination mot covid-19.

Kompassen i Enköping håller öppet för vaccination fram till jul.

– Vi uppmanar nu alla som ännu inte vaccinerat sig att göra det snarast. Väntar man för länge kan den närmaste lokalen hinna stänga och man får resa längre, säger Margareta Öhrvall, vaccinationssamordnare i Region Uppsala.

Invånare som har tagit en dos i en lokal som stängt ner hänvisas till övriga vaccinationslokaler i länet. Under hösten kommer Region Uppsala ta fram en plan för hur covid-19-vaccinationerna ska ges fortsättningsvis.

Läs hela pressmeddelandet i Region Uppsalas pressrum om stängning av vaccinationslokaler

Vaccinationslokaler

Följande vaccinationslokaler är nu klara för höstens vaccinationer. Samtliga lokaler erbjuder både bokade tider och drop-in.

Enköping, Kompassen

Heby, Folkets hus

Håbo, Bålsta, Centrumstråket

• Öppet fram till mitten av december

Knivsta, CIK

• Öppet fram till slutet av november

Tierp, vårdcentralen

• Öppet kvällstid från 11 oktober

Uppsala

• Akademiska sjukhuset, ingång 78/79, plan 4. Preliminär vaccinationsstart 18 oktober
  • Gottsunda öppet fram till slutet av december
  • Rapsgatan 8, avvecklingsdatum ännu inte bestämt

Älvkarleby, Skutskär, Tallmon

• Öppet fram till mitten av december

Östhammar, Gimo, Idrottsgården

• Öppet fram till jul
Foto på en persons arm som har ett plåster på sig.