Gör karriär i kommunen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället, samtidigt som du får chansen att utveckla ditt allra bästa jag.

Foto: Thomas Henrikson


Välkommen till Enköping! Här får du och alla andra medarbetare inom kommunen möjligheter till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som bor och lever i Enköping. Kommunen är tillräckligt stor för att ha resurser, men tillräckligt liten för att du ska få överblick och se resultat.

I Enköpings kommun satsar vi på våra talanger och främjar ett gott ledarskap. Du kan till exempel gå vårt aspirantprogram för att bli chef inom någon av våra verksamheter. Är du lärare finns möjilghet att göra karriär som förstelärare. Om du redan är chef har vi särskilda utbildningar som hjälper dig att utveckla ditt ledarskap.

Som områdets största arbetsgivare är det vi inom Enköpings kommun som tillsammans ansvarar för servicen till en växande befolkning i alla åldrar. Har du idéer finns det utrymme för dig att förverkliga dem tillsammans med dina kollegor.

I Enköping behöver du inte heller välja mellan att göra karriär och leva ett bra liv. Här är det tryggt och nära till allt. Här kan du ha ett aktivt liv vare sig du gillar storstad och kultur eller natur och rekreation. Du har nära till gräs under fötterna samtidigt som du befinner dig i en av Sveriges mest expansiva regioner.

Kontakt

Telefon: 0171-62 50 00
E-post: kommunen@enkoping.se
Besöksadress: Torggatan 21
Postadress: 749 35 Enköping

Följ oss

LinkedIn

När du besöker denna webbplats sparas viss information om ditt besök.