Medarbetare berättar

Isabell är personlig assistent

- Det är så skönt att ha ett fritt och omväxlande jobb, som dessutom ger massa erfarenhet som är bra för framtiden. Det krävs ingen utbildning för att söka jobbet, däremot ställs det krav på hur man är som person. Man behöver vara lugn och kunna respektera andra människor. Att ha tidigare erfarenhet från serviceyrken är förstås ett stort plus. Kommunen känns om en seriös arbetsgivare, det känns tryggt här.

Stefan är förskollärare

- Jag praktiserade på en förskola för att testa hur det var och jag blev kvar som barnskötare. Det var kul och jag var bra på det. Därför utbildade jag mig till förskollärare så att jag fick mer kunskap och ansvar. Jag letade jobb i Enköping för att jag drömde om att flytta från Stockholm och ut på landet. Jag fastnade för Skolsta förskola för att de har bra mål för verksamheten. Jag trodde att det skulle vara krångligt att jobba på en kommun, men nu märker jag att en stor arbetsgivare kan erbjuda många möjligheter. 

Lena är samordnare

Lena arbetar som koordinator och samordnare inom äldreomsorgen på Enköpings kommun. Som koordinator planerar jag vem som ska åka hem till vem och ser till att det finns vikarier när någon är ledig eller sjuk. 

Jag bor i Enköping och för mig är det viktigt att ha nära till jobbet och därmed också nära hem till barnen. Något annat som är bra med att jobba här är att det finns möjligheter för den som vill göra karriär.

Kristina är stödassistent

Kristina arbetar som stödassistent för personer med funktionsnedsättning på Enköpings kommun sedan 2003. Idag jobbar hon också som gruppledare, reflektionsledare och yrkesbedömare. Det var en slump att jag hamnade här. Men jag har stannat kvar eftersom mina chefer har sett mig och tagit vara på det som jag är duktig på. Jag får utvecklas här.

Kontakt

Telefon: 0171-62 50 00
E-post: kommunen@enkoping.se
Besöksadress: Kungsgatan 42
Postadress: 745 80 Enköping

Följ oss

LinkedIn

När du besöker denna webbplats sparas viss information om ditt besök.