Medarbetare berättar

Ingrid är förskollärare och Anna-Lena arbetsterapeut

Tillsammans arbetar de som ledare på Elvira som är en verksamhet riktad mot invandrarkvinnor.

– Det bästa med Enköpings kommun är att det är en ganska liten kommun där beslutsvägarna är korta. Sedan fungerar samarbetet med cheferna väldigt bra, säger Anna-Lena.

– Cheferna ska ha en stor eloge. Vi har fått stor frihet att utveckla vår verksamhet. De har trott på oss, det betyder mycket, säger Ingrid.

Alexander är VA-ingenjör

– Det jag gillar bäst är det egna ansvaret. Jag vet vad som förväntas av mig i min roll, men jag får oftast välja hur jag tar mig dit. Jag har mycket fria tyglar och jag får mycket idéer och testar mig fram. Enköpings kommun en trygg arbetsgivare där jag får en stor frihet. Det är skönt att ha det förtroendet, vi känner tillit till varandra.

– Jag känner mig också utmanad då svårighetsgraden på mitt jobb ökar hela tiden, inget projekt är det andra likt och man lär sig hela tiden nya saker.

Ann är integrations­samordnare

– Det bästa med mitt jobb är att jag får samverka med personer som har integration och inkludering lika varmt om hjärtat som jag själv har. Jag får möjlighet att påverka vilken framtid och riktning som vi ska arbeta mot. Det känns också bra att jag får möjligheten att växa och utvecklas som person.

Nina är kökschef

– Det bästa med Enköpings kommun är möjligheterna som finns för att vidareutbilda sig. Det är lätt att få stöd från andra kök och chefer. Det är bra stämning på Enköpings kommun och måltidsservice. Det bidrar mycket till att jag trivs.

– Tryggheten som finns på Enköpings kommun är något som jag uppskattar mycket efter att ha jobbat på privata restauranger. Det finns även goda utvecklingsmöjligheter på kommunen. Är man öppen för att byta arbetsplats så går det oftast att lösa.


Kontakt

Telefon: 0171-62 50 00
E-post: kommunen@enkoping.se
Besöksadress: Torggatan 21
Postadress: 749 35 Enköping

Följ oss

LinkedIn

När du besöker denna webbplats sparas viss information om ditt besök.