Träffpunkt

Du deltar på dina egna villkor, behöver inte vara medlem och det kostar ingenting.

På Fabriksgatan 6C finns en träffpunkt för dig med psykisk ohälsa. Här fokuserar vi på det friska och det som du själv klarar av. Kom och besök oss för att se vad du kan göra hos oss och vad vi kan göra för dig.

​Endast ett fåtal aktiviteter per termin kostar och då framgår det tydligt i respektive veckoschema.

Hitta på sidan

Utomhusaktivitet under pandemin

Vi har stängt tills vidare på grund av pandemin, men vi har aktiviteter på annat håll på för dig som vill delta.

På tisdagar mellan klockan 10.00–12.00 erbjuder personal från Solgården promenad och social samvaro. Du som önskar att delta är välkommen till uppsamlingsplatsen, utanför entrén vid biblioteket kl. 10.00.

På torsdagar mellan klockan 10.00–12.00 bjuder personal från Solgården på ”go-fika” på V-boden, Västerleden 152. Du som önskar delta är välkommen från kl. 10.00.

Pepparrotsbadet

På onsdagar, jämna veckor, mellan klockan 14.00–15.00 har vi tillgång till rehab-bassängen på Pepparrotsbadet. För att du ska vara ombytt och redo tills dess att vi har tillgång till bassängen, behöver du som önskar delta befinna dig vid entrén till Pepparotsbadet klockan 13.30.

Biokväll

Första onsdagen varje månad anordnas Biokväll. Du som önskar delta är välkommen till Joar blå klockan 18.30. Film röstas fram på plats.

Om Fabriksgatan 6C

Träffpunkten finns till för dig som har en psykisk funktions­nedsättning. Här kan du delta i olika aktiviteter, utöva någon hobby eller bara umgås. Verk­samheten bygger på gemenskap och aktiviteter efter förmåga.

Vi strävar efter att ha en hemma­känsla här: kom som du är och var som du är inga krav och inga måsten. Du gör som du känner utifrån din dagsform.

Varmt välkommen till oss!

Kontakt

Adress: Fabriksgatan 6C
Telefonnummer träffpunkten: 0171-62 63 45
Telefonnummer gruppsamordnare träffpunkten: 073-646 51 28