Sök jobb och vikariat i kommunen

Foto: Tina Engström

Lediga jobb

Du hittar många hittar du lediga tjänster i Enköpings kommun. Vi samarbetar med Offentliga jobb, och det är via dem du söker tjänsten. Du kan skapa en egen bevakning på Offentliga jobbs webbplats, så att du inte missar någon tjänst.

Vi söker ofta förskollärare, lärare i alla stadier, upphandlare, kvalificerade handläggare/ingenjörer, socialsekreterare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Är du ungdom kan du söka sommarjobb i kommunen.

Vikariat inom vård och omsorg

Är du intresserad av att arbeta med äldre och personer med funktionsnedsättning med behov av omsorg och stöd? Vi kan erbjuda dig jobb på äldreboenden, grupp- och serviceboenden för personer med funktionsnedsättning, inom hemtjänst och träffpunkter, som kontaktperson eller personlig assistent. Arbetstiderna är oftast schemalagda och dag-, helg-, kvälls- och nattjobb är vanligt. Vi söker även kontaktpersoner för olika uppdrag.

Vikariat inom städservice

Om du vill vikariera som städare kan du anmäla ditt intresse direkt till städservices vikarieförmedling. Hos oss får du utbildning i städmetoder, kundservice och att jobba på ett sätt som får dig att må bra. Använd gärna vårt formulär när du söker jobb hos oss.

Jobb hos andra arbetsgivare

I kommunen finns även Försvarsmaktens ledningsregemente som är kommunens näst största arbetsgivare med 1500 anställda. En annan stor arbetsgivare i kommunen är Landstinget i Uppsala län som bland annat anställer vårdpersonal till lasarettet i Enköping.

I kommunen finns även ett växande näringsliv. Totalt finns det drygt 5 000 arbetsställen i Enköpings kommun.

Kontakt

Telefon: 0171-62 50 00
E-post: kommunen@enkoping.se
Besöksadress: Torggatan 21
Postadress: 749 35 Enköping

Följ oss

LinkedIn

När du besöker denna webbplats sparas viss information om ditt besök.