Sök jobb i kommunen

Lediga jobb

Du hittar många hittar du lediga tjänster i Enköpings kommun. Vi samarbetar med Offentliga jobb, och det är via dem du söker tjänsten.

Vi söker ofta förskollärare, lärare i alla stadier, upphandlare, kvalificerade handläggare/ingenjörer, socialsekreterare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Är du ungdom kan du söka sommarjobb i kommunen.

Vikarieförmedling förskola

Är du intresserad av att arbeta med barns utveckling och lärande?

Då är du välkommen att ansöka till utbildningsförvaltningens vikarieförmedling. Utbildningsförvaltningens vikarieförmedling rekryterar, introducerar och vidareförmedlar vikarier till kommunens förskolor och familjedaghem. Vi kan erbjuda dig jobb på 24 förskolor, varav en är natt- och helgverksamhet, i familjedaghem och på öppna förskolor.

Spontanansökan

Enköpings kommun lägger ut alla lediga tjänster hos Offentliga jobb. Du kan skapa en egen bevakning på Offentliga jobbs webbplats, så att du inte missar någon tjänst.

Om det inte finns någon ledig tjänst just nu som passar dig kan du ändå skicka en spontanansökan. Det gäller framförallt våra bristyrken: sjuksköterska, undersköterska, socialsekreterare och handläggare inom tekniska yrken.

Jobb hos andra arbetsgivare

Enköpings kommun är områdets största arbetsgivare med drygt 3000 anställda. Försvarsmaktens ledningsregemente och lasarettet är två andra stora arbetsgivare. Totalt finns det drygt 5 000 arbetsställen i Enköpings kommun.

Kontakt

Telefon: 0171-62 50 00
E-post: kommunen@enkoping.se
Besöksadress: Kungsgatan 42
Postadress: 745 80 Enköping

Följ oss

LinkedIn

När du besöker denna webbplats sparas viss information om ditt besök.