Vikarie i förskola och familjedaghem

Är du intresserad av att arbeta med barns utveckling och lärande? Då är du välkommen att ansöka till utbildningsförvaltningens vikarieförmedling.

Foto: Tina Engström

Utbildningsförvaltningens vikarieförmedling rekryterar, introducerar och vidareförmedlar vikarier till kommunens förskolor och familjedaghem. Vi kan erbjuda dig jobb på 24 förskolor, varav en är natt- och helgverksamhet, i familjedaghem och på öppna förskolor. Vi erbjuder inte sommarjobb.

Behörighetskrav

Du måste vara 18 år och ha arbetstillstånd i Sverige. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket. Du måste kunna tala och läsa på svenska. Du ska kunna läsa till exempel barnböcker, instruktioner och rutiner. I första hand söker vi dig som har behörig utbildning, i andra hand dig som går på pedagogutbildning och i tredje hand dig med erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi ser att du är flexibel och tycker om att möta nya människor. I arbetet kommer du att vara på flera olika förskolor, pedagogisk omsorg och öppna förskolor. Under kortare perioder kan du ingå i flera olika arbetslag. Därför är en viktig egenskap hos dig att du har lätt för att samarbeta med andra.

Registerutdrag ur polisens belastningsregister

Innan du gör din intresseanmälan vill vi att du beställer ett registerutdrag från polisens belastningsregister. Vid intervju måste du visa upp registerutdraget. Det får inte vara äldre än ett år. Registerutdraget beställer du enkelt från polisen.

Anmäl ditt intresse

Tänk på att din intresseanmälan inte automatiskt leder till jobb i Vikarieförmedlingen. Om du blir aktuell för arbete kommer vi först att ringa på referenser och sedan kommer du att kallas till en introduktion och inskrivning.

Kontakt

Telefon: 0171-62 50 00
E-post: kommunen@enkoping.se
Besöksadress: Torggatan 21
Postadress: 749 35 Enköping

Följ oss

LinkedIn

När du besöker denna webbplats sparas viss information om ditt besök.