Utställning

Här hittar du våra pågående utställningar - stora som små - på olika platser i kommunen. Välkommen!

Arabisk mors dag och persiskt nyår

21 mars

Välkomna att delta i en kväll med musik och utställningar med konst- och hantverk som visar historia och traditioner från mellanöstern. Konsert från klockan 19.00 i Västerledsskolans matsal, Västerleden 155.

Om du vill bidra med konst eller hantverk till utställningen, hör av dig till joul.touma@enkoping.se.


Fotoutställning

4-16 april

Elevutställning om hur Enköpings kommun arbetar med de globala målen. Utställningen är ett gymnasiearbete inom Ung företagsamhet producerad av Elin Sjölund. På biblioteket, Ågatan 29.


Den läkande stenen

4 april – 9 juni

Utställningen tar sin utgångspunkt i en enda tidsskärva. I samma stund den uppstår blir den också till ett minne som fortsätter att formas och ta plats under lager av förklaringar, berättelser och slutsatser. Den finns där i smärta, försoning och förnekelse, en liten sten.

Konstnär är Anna Törrönen. I sitt konstnärskap utgår Anna ofta ifrån måleriet men arbetar också med installationer, rörlig bild och skulpturer i parallella processer. Hennes verk berör ofta frågor om identitet, livsupplevelse och mående.

Utställningen Den läkande stenen visas i Konstfönster Joar.Från utställningen Den läkande stenen. Illustration: Anna Törrönen

Turist information

Enköpings
turistinformation

Besök: Rådhusgatan 3, Enköping
E-post:
turism@enkoping.se
Telefon: 0171-62 50 40

Facebook
Upplev Enköping på Instagram

När du besöker denna webbplats sparas viss information om ditt besök.