Studievägledning

Välkommen till Vuxenvägledningen i Enköping. Här kan du tillsammans med en studie- och yrkesvägledare få hjälp att planera dina studier. Vi ger svar på frågor som rör studier och yrkesval.

Drop-in

Under drop-in erbjuder vi samtal om max 15 minuter. Om många besöker oss så kan drop-in tiderna ta slut för dagen. Vid behov av ett längre samtal så behöver du boka en tid för ett vägledningssamtal.

Tisdagar klockan 13.00-14.30 på Kompetensmagasinet i Enköping. Under vecka 27-32 är drop-in sommarstängt.

Kvällsöppet

Torsdag 12 september klockan 17-19 är det kvällsöppet till studie- och yrkesvägledarna på Komvux.

Vägledningssamtal

Om du behöver ett längre vägledningssamtal så kan du boka en tid med en studie- och yrkesvägledare. Du kan själv välja vilken form av samtal du önskar. Vi erbjuder fysiska samtal, samtal via Teams och telefonsamtal. Du som behöver en tolk ska välja fysiskt samtal.

Dina frågor och funderingar styr samtalets längd, dock högst 45 minuter. Ta med dina betyg från tidigare studier för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Om det inte finns några lediga tider i kalendern så är tillgängliga tider bokade. Vi släpper nya tider varje onsdag.

Studiestartsstöd för dig som är arbetslös

Vill du studera men är arbetslös? Är du mellan 25-60 år och har kort utbildning? Med studiestartsstöd kan du få ekonomiskt stöd för att läsa på komvux eller folkhögskola. Kontakta din studie- och yrkesvägledare för mer information. Öka dina chanser till arbete idag!

Kontakt

Du når studie- och yrkesvägledare via mejl.

E-post: komvux@enkoping.se