Social­psykiatrins träffpunkt

Socialpsykiatrin erbjuder träffpunktsverksamhet dit alla med psykisk ohälsa är välkomna. Aktiviteterna är kostnadsfria (förutom bio) och du deltar på egna villkor.

Hitta på sidan

Du deltar på dina egna villkor. Kom som du är och var den du är. Det finns inga krav och måsten och du gör det du vill utifrån din dagsform, mående och intresse. Vi fokuserar på möjligheter och vad som är meningsfullt för dig. Besök oss gärna och se vad vi kan bidra med och göra för dig.

Det kostar ingenting att delta i aktiviteterna, förutom att gå på bio.

V-boden

På måndagar och torsdagar klockan 10–12 erbjuds aktiviteter på V- boden. Du bjuds på ”go fika”, kan spela spel, biljard eller pingis samt prata och umgås med andra.

V- boden ligger på Västerledstorg, Västerleden 152.

Solgården

På fredagar klockan 13–15 erbjuds fredagsfika på Solgården i mittenhuset. Du bjuds på hemlagad fika och umgås med andra.

Solgården ligger på Fabriksgatan 6.

Pepparrotsbadet

På onsdagar kl. 14–15 erbjuds bad i rehabiliteringsbassängen på vårt nya och fina Pepparotsbad. Om du vill delta så kom till entrén klockan 13.30 för att vara redo till klockan 14 då vi har tillgång till bassängen. Personal finns på plats och tar emot.

Pepparrotsbadet ligger på Husbergsgatan 5.

Promenad

På tisdagar klockan 10–12 kan du delta i en promenadgrupp. Vi samlas klockan 10 utanför entré vid biblioteket, Ågatan 29.

Biokväll

Första onsdagen varje månad anordnas Biokväll. Du som önskar delta är välkommen till Joar blås biosalong klockan 18.30, Ågatan 29. På plats röstas det fram vilken biofilm vi tittar på. Du betalar din egen biljett.

Andra händelser

Träffpunkten bjuder in till andra aktiviteter under året så som julfirande och sommarveckor på Sommarro vid Mälaren strax utanför Enköping. Under dessa sommarveckor erbjuds du skjuts till Sommarro.

Varmt välkommen till oss!

Kontakt

Telefon träffpunkten: 0171-62 63 45
Telefon gruppsamordnare träffpunkten: 073-646 51 28